Hvordan endre mottaker av inngående meldinger (kodeord)

• Velg fanen SMS Admin
  • Finn kodeordet (klassen) du ønsker å endre og klikk på blyant-ikonet

• Klikk på blyantikonet til type handling du ønsker å endre, sms eller email.
  • På neste side kan du legge inn korrekt e-postadresse. Du kan legge inn flere e-postadresser etter hverandre. Legger du inn flere med semikolon (;) for å separere, kan mottakeren se alle andre mottakere. Bruker du komma (,) for å separere, vil du ikke se hvem andre som er mottakere. Det må ikke være mellomrom.