Brukere med tilgang til flere skoler

Hvis en bruker har tilgang til flere skoler (f.eks. som foresatt) kan vi ikke avgjøre hvilken skole vedkommende er lærer/foresatt på. Men dere kan gjøre følgende:

• Slette Mobilskole SMS-app
  • Fjerne Mobilskole SMS-app fra biblioteket
  • Legge til Mobilskole SMS-app i biblioteket (dette MÅ gjøres av itslearning administrator som kun har tilgang til den aktuelle skolen brukeren skal ha tilgang til)
  • Installere Mobilskole SMS-app på dashbordet til skolen
  • Brukere som har tilgang til flere skoler prøver å klikke på Send SMS i skolens dashbord