Endre autosvar til foreldre

Kan vi endre svaret foreldrene får når de sender SMS til Mobilskole? Vi ønsker at det skal stå "Meldingen er mottatt og videresendt. Dere vil ikke få et svar på meldingen. Mvh [skolenavn]".

Som et ledd i å gjøre Mobilskole rask og skalerbar har vi fjernet muligheten for å tilpasse det automatiske svaret. Det eneste skolene kan tilpasse er avsendernavnet (EUS) og skolenavnet (Elverum ungdomsskole).

MEN skolen kan logge på Mobilskole >> Konto >> Oppdatere konto

Her kan de endre skolenavnet til "[skolenavn]. Dere vil ikke få et svar på meldingen.".