Mobilskole oppdatering til nytt skoleår

Kjære Mobilskole bruker.

Det nærmer seg raskt slutt for skoleåret 2011/2012 og start på 2012/2013, og dere har nå en del ansatte, elever og foresatte som er nye og sikkert like mange som har siste tid med skolen allerede neste uke.

Vi i Mobilskole ønsker at dere sender oss lister på de nye ansatte, elevene og de foresatte, mens vi samtidig sletter elever og foresatte som slutter etter neste uke.

Dere kan velge om

1. vi skal flytte opp klassene automatisk og at dere da bare sender inn nye klasser, eller
  2. dere sender oss alt på nytt.

Dersom dere ønsker kan dere selvfølgelig gjøre dette selv, og er dere usikre på hvordan er det bare å ta kontakt med oss.

Vi håper uansett hva dere velger at informasjonen kommer så raskt som mulig slik at dere kan sende ut sms hilsen til både de som slutter og til de som dere ønsker velkommen som nye, samt alle de som skal fortsette hos dere fra tidligere.

Sommerhilsen fra alle oss i Mobilskole.