LycaMobil og kortnummer 03686

Det er dessverre ikke mulig for abonnenter med LycaMobil abbonnement å sende SMS til kortnummer, som f.eks. 03686 som Mobilskole bruker. Her er et svar fra LycaMobil september 2013:

Det stemmer at dette ikke er mulig. Våre sim kort støtter dessverre ikke slike spesielle nummere, og det er forøyeblikket ingen planer om å få innført dette heller. Om det er noe mer du lurer på, er det bare å kontakte oss tilbake igjen eller alternativt besøke vår hjemmeside.