Historikk

Brukeren har tilgang til historikk over meldinger brukeren har sendt, og administrator har tilgang til
alle meldinger skolen har sendt.
  • Viser utgående meldinger. Har du angitt emne ved utsendelse kan du kjapt se dette. Klikk på detaljer, helt til høyre, for å se innholdet i meldingen.

Status:
  • Delivered: Melding mottatt på telefonen
  • In transit: Feks når mottakers mobiltelefon ikke er skrudd på. De fleste teleoperatører beholder meldingen i systemet en uke før den eventuelt avvises.
  • Failed: Meldingen kommer ikke fram i det hele tatt, feks ugyldig telefonnummer.