Feilmeldinger i ITSL-applikasjonen

Error 10: Systemet finner ikke ut hvilken skole brukeren tilhører. Som oftest fordi applikasjonen er lagt til to ganger.

Error 20: Ikke samsvar mellom brukerens epostadresse i Mobilskole og Itsl. Skjer hos bruker med indiviuell itsl-pålogging. Sjekk at riktig epostadresse ligger inne på konto i Mobilskole.

Error 30: Brukeren har ikke tilgang fordi den har feil rolle i ITSL, står ikke som ansatt/staff.